Vacature programma begeleider

Zelfstandige programma begeleider gezocht

Deze vacature is gesloten

Door allerlei redenen lopen jongeren soms vast in hun leven. Met ons programma helpen wij jongeren perspectief te bieden. We geven ze handvatten om hun problemen te tackelen en zo een echte gedragsverandering te realiseren. Dáár staat Gezonder-Nederland voor.

Wij zetten ons in om het leven van jongeren een positieve en gezonde draai te geven. De leerlingen met leerproblemen die meedoen met het programma hebben een leeftijd van 14-17 jaar en zitten in een schakelklas. 

Wij bieden een programma van +/- 18 weken (1 uur per week) waarbij mentaal coaching en gezondheid centraal staat. Wij werken in een veilige omgeving waarbij confronteren op het juiste moment van cruciaal belang is. We gaan samen werken aan de volgende punten: structuur, respect, discipline, samenwerken, sociale vaardigheden en een gezonde leefstijl.

Je hebt een voorbeeldfunctie en weet hen op een positieve manier te motiveren en/of te stimuleren. De uitgangspunten bij alle hulp die wij geven zijn openheid, eerlijkheid en veel geduld voor de jongeren en hun omgeving.

Als coach spreek je de taal van de jongeren, iemand waarmee ze kunnen lachen, maar je bent ook iemand die ze confronteert met hun gedrag. Ben je toe aan een nieuwe uitdagende doelgroep dan is deze opdracht iets voor jou!

Wat ga je doen?

 • Wekelijks een praktijkgerichte workshop verzorgen van 1 uur
 • Organiseren, begeleiden en leiden van een schakelklas met de leeftijd van 14-17 jaar
 • Je past je activiteiten aan op hetgeen dat speelt in de groep. Er is geen strak omlijnt programma, maar je speelt in op de groepsdynamiek
 • Het houden van motiverende en activerende gesprekken met de jongeren
 • Nauw samenwerken met de opdrachtgever

Wie ben jij?

 • Je hebt affiniteit met kwetsbare jongeren
 • Je hebt ervaring in het organiseren en leiden van (outdoor/sport) activiteiten
 • Samenwerking, zelfvertrouwen, zelfstandigheid en oprechte betrokkenheid zijn jouw tweede natuur
 • Je hebt een stabiele, gezonde leefstijl en conditie die zijn vereist om de voorbeeldrol te kunnen vervullen
 • Je hebt minimaal een opleiding op het gebied van sport (MBO), leefstijlcoach of mentaal coach en je bent in het bezit van rijbewijs B
 • Je bent ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Wat bieden wij?

Naast de mogelijkheid om je maatschappelijke steentje bij te dragen, hebben wij aandacht voor jouw persoonlijke en professionele groei. Gezonder-Nederland staat voor duurzame samenwerking met haar opdrachtgevers en (zelfstandige) coaches.

Soort dienstverband: projectmatig
Locatie : oost Groningen  

Geïnteresseerd?

Beschik jij over deze competenties en zie jij je werken binnen een vooruitstrevende organisatie? Dan nodigen wij jou uit om te solliciteren. Stuur je CV en je motivatie naar [email protected] . Voor vragen kan je het zelfde mailadres gebruiken.

Je kan reageren tot 11 oktober 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *